11 gedachtes over “Zielenvoedsel”

 1. Voelen dat je sommige dingen even niet meer kunt en daar vervolgens naar handelen is volgens mij geen falen, maar een grote persoonlijke overwinning: moedig, liefdevol, dapper en verstandig.
  Gefeliciteerd! 🙂

  (En wat zal die ruimte die je zo maakt zachtjes opgevuld worden met veel moois voor jullie allemaal…)

 2. Ik denk dat het juist van veel kracht en moed getuigt als je een stapje terug kunt doen. Zorgen voor jezelf is niet vanzelfsprekend. Ben benieuwd waar je de opleiding gaat volgen!

 3. Dat is zéker geen falen. Je hebt zo lang zo hard aan de kar getrokken! En wat Dymph zegt, ik vind het juist getuigen van moed en een groot inzicht in jezelf. Als jij opbrandt zijn jullie allemaal verder van huis. We lijken allemaal geleerd te hebben dat een bijdrage leveren bestaat uit hard aanpakken en niet-lullen-maar-poetsen, en we vergeten dat wanneer mensen goed voor zichzelf zorgen dat ook een super bijdrage is, want zulke mensen blijven sterke en fijne mensen.

 4. Goed voor jezelf zorgen is absoluut geen falen! Je bent een harde werker en nu even wat rust nemen, voor je jezelf opbrandt!
  Liefs

 5. Een stap terug is geen falen.
  Dat is jezelf kennen, je opnieuw beraden en niet alsmaar doordoen.
  Het leven is kostbaar en kwetsbaar heb je recent weer ervaren.
  Dan moet je ook de tijd nemen dat te doen wat JIJ wilt.
  OH wat snap ik je…. en gun je rust.

 6. Je zult zien dat het, nu je wat minder buitenshuis werkt, moeite kost om tijd te maken om bij iemand koffie te gaan drinken! Die “vrije” tijd is zo gevuld! 😆

 7. Alles gebeurt om een reden. Het moeilijke daaraan is, om de reden te achterhalen. Maar als ik het zo lees, dan moet het zo zijn. Als je straks een opleiding gaat doen, dan heb je het heel erg druk. Het leven geeft je nu een kans om je te ontspannen en voor te bereiden op je opleiding.
  Dit is absoluut gaan falen, maar een draai van het lot om jou de kans te geven om te verdienen van een vakantie. Volgens mij ben je daar naar 10 jaar rennen en verbouwen stiekem best aan toe?

 8. als ik aan jou denk komt falen nooit in me op, je hebt al zo veel verwezenlijkt! en je blijft nieuwe dingen ondernemen aldoor. Geniet vooral van de – altijd relatieve – rustigere tijd. Kijk uit naar je toekomstige boek! Denk aan je vandaag

 9. @Theo Ik vind het lastig te geloven dat alles een reden heeft, maar soms sluiten dingen toevallig heel goed op elkaar aan. Na 10 jaar rennen ben ik inderdaad best toe aan opladen 🙂
  @Christa Dat is lief! Jij nog heel even. Morgen de laatste toch? X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *