10 gedachtes over “Tante Es gaat naar school”

  1. “…en ik voelde me ongemakkelijk dus mijn bril besloeg steeds en ik had een hele rare paarse broek aan- waarom toch?” Ha ha ha!!! Jij held.

  2. Niet vergeten om af en toe tijd voor jezelf in te plannen. En dan vooral _wel_ als je het idee hebt dat andere dingen daaronder lijden. Want met een beetje meer rust gaan al die dingen vaak toch een stuk soepeler!

    Heel veel succes met je nieuwe studie!

  3. Wow! You go! Ik heb hetzelfde ervaren met mijn studie toen ik bleef doormekkeren over mijn ervaring en vrijstellingen. Uiteindelijk vier jaar in twee kunnen doen. Het was heerlijk! Spons maar lekker alle kennis op, die je daar aangeboden krijgt! P.s. wat ga je precies doen?

  4. Ik ben gewoon hartstikke trots op je en ook wel een beetje jaloers. Trots omdat je het gewoon gaat doen en jaloers, omdat ik min studenten tijd dolgraag nog eens over zou willen doen. Al is dat voor jou nu natuurlijk anders met een gezin en werk erbij.

  5. Dank voor de leuke reacties! @Maartje Dank je, ik denk inderdaad wel dat dat heel hard nodig is. @Theo Ik denk dat het wel anders is, maar ik snap wel wat je bedoelt en heb dat ook: weer iets gaan leren, iets nieuws doen. Ik heb daar heel veel zin in. @Swan Ik ga de lerarenopleiding doen voor gezondheidszorg en Welzijn, dan mag ik straks ook in VO en op het MBO lesgeven (ipv nu alleen in BVE).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *