25 gedachtes over “Het doek valt”

 1. Ah, jammer zeg!
  Kom je wel nog buurten bij mij zo nu en dan? Zou het leuk vinden als we toch nog een beetje contact zouden kunnen houden. We “kennen” elkaar al zo lang tenslotte.
  Het ga je goed! xx

 2. Jammer, maar heel begrijpelijk. Het zal moeilijk zijn om elkaar nog in het oog te houden, omdat ik juist instagram nooit echt heb omarmd, maar ik reken erop dat ik op je zal stuiten als je je nog eens publiekelijk uit in de toekomst. Tot die tijd: recht zo die gaat en veel liefs.

 3. Goh, na zoveel jaar met je meegelezen en meegeleefd te hebben, nu dan het einde van je blog. Ik ben blij dat ik je via Instagram kan blijven volgen, ik vind je inkijkjes altijd waardevol!

 4. Dag Esther! Dank je voor zoveel leesplezier. Ik was niet trouw in reageren maar je verhalen zetten me vaak genoeg aan het denken. Heb erg genoten van de jonge jaren van je zoon en ben oprecht blij dat het hem goed gaat. Ben ooit bij je blijven ‘hangen’ omdat ik de zeefdruk van de kat van Jan Snoeck bij je zag! Een van zijn mooiste! Afijn, dat maakt niet uit. Jij gaat ervan tussen. En gelijk heb je, time to move on! Veel plezier! lfs & dank!

 5. Ja natuurlijk vind ik het jammer. Heel jammer zelfs! Want ik ga je bespiegelingen missen. (Maar ik ga je op instagram volgen, als dat mag) En ik snap je helemaal. En als dat boek komt dan wil ik het zeker lezen! Alle goeds voor jou! En dank je wel Esther, voor alle verhalen.

 6. Begrijpelijk (want ik had vergelijkbare redenen om vorig jaar met mijn blog te stoppen) maar toch *snif*. Ik lees je al sinds eh, de prehistorie en het is mal dat daar nu een einde aan komt.

  Dank je voor alles wat je geschreven en gedeeld hebt al die jaren! <3!

 7. Tja zo gaat dat ……….omdat mijn site kampt met server problemen merk ik dat niet bloggen ook lekker is 🙂
  wens je alle goeds maar ja dat doe ik al vanaf dat ik je ken.
  Moet toch echt die bak koffie halen bij je 🙂
  <3

 8. Toch ff weer eens kijken bij Esther en dan lees ik dit!
  Het ga je goed en ik dien een verzoek in om je te volgen op IG.. af en toe om een hoekje kijkend, zou ik leuk vinden..

 9. Veels te late reactie van mij……wat jammer! Maar begrijpelijk. Bedankt & heb een leuk leven! ( & ik zie je wel op Wooferland 😉 )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *