4 gedachtes over “Geniale gekken”

 1. Wat een bijzondere dag.
  Verdriet, verbonden zijn, het delen van de mooie momenten, jullie geschiedenis.
  Mooi om het ook weer op te pakken met elkaar.

  Rust voor je Oma, gemis voor jullie.

 2. Inderdaad, sommige mensen zijn zo anders dan ik dacht!In positieve zin dan. hebben ook uitnodigingen gekregen om langs te komen bij 3 neven, en met klem, echt doen!! Zijn we van plan, ook de uitnodiging voor bruiloft, is de dag dat we uit Frankrijk komen, maar willen toch proberen er te zijn!

 3. Wat leuk, die uitnodiging! 🙂 Ik ben uiteraard zeer benieuwd hoe zo’n creatief clubje (alliteratie!) een bruiloft “doet”. 🙂

  Overigens, tegen mensen die nodeloze, lompe opmerkingen maken: “nee JIJ trekt volle zalen met die piepkop van je!” werkt als een tierelier. Vooral als je het op een jolige “slechts een observatie, ik bedoel er helemaal niets mee hoor!”-manier zegt. 😀

 4. @wendy Ja, die laatste zin zegt het precies..
  @pido wij gaan ook!
  @logpoes het feest wordt omschreven als een Amsterdamse middag, dus ‘gesellig’ (nadrukkelijk met een S) is het sleutelwoord!
  Overigens kwam jouw comment precies op het goede moment en kon ik mijn gemopper omzetten in een giechel 🙂 (ik was aan het zeuren over dat je als vrouw boeken kunt schrijven, je ass eraf werken, je best doen voor iedereen om je heen, maar dat het toch altijd neerkomt op size matters, en dat je pas echt een succes bent als je dun bent blijkbaar.. Zucht, rant..)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *