13 gedachtes over “Brief aan een tovenaar”

  1. jeetjemina. Die brieven hakken er (nu ik zelf een peuter en baby heb) hard in.
    Supermooi en ik weet zeker dat de tovenaar later heel blij terugkijkt op jullie als ouders.
    X

  2. Als ouder relateer je inderdaad sneller aan dit gevoel.. Zeker als je ook kinderen hebt die het niet ‘volgens het boekje’ doen. Merlijn heeft het niet makkelijk, op veel fronten niet. Gelukkig heeft hij zijn optimistische karakter en zijn prachtige karakter en persoonlijkheid, ik geloof echt dat hij het daarmee gaat redden in de wereld. En wij zullen er hopelijk zo lang mogelijk zijn voor hem.

  3. Ik ben er even stil van geworden. Ik ben er wel zeker van, dat hij door de liefde, aandacht en vrijheid die jullie hem geven, hij zal dansen een beetje werken en het gevoel zal hebben dat hij het eeuwige leven heeft.

    Echt heel goed geschreven!

  4. Elke kras op jouw ziel is een dubbele op die van ons… Zo vreselijk herkenbaar! Ik denk dat ik deze uitspraak ga stelen van je. En natuurlijk weer prachtig ge/beschreven, maar dat kan ik wel onder elke blog van je zetten. Met je tovenaar gaat het goed komen, daar ben ik zeker van. Hij is fantastisch en jullie zijn dat ook, dus dan komt het goed…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *